Organisatie ZDK

Het kamp wordt ieder jaar georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers die het kamp een warm hart toedragen. De organisatie valt onder de paraplu van de Raster Groep.

De organisatie bestaat in 2022 uit de volgende Werkgroepen en personen:

Voorzitter: Esther van der Sligte

Secretaris: Anja van Hout

Werkgroep Financiën: Gea van der Veen
Gea zorgt ervoor dat alle financiële zaken rondom het kamp in goede banen worden geleid. Ook onderhoudt Gea de contacten met de gemeente en Raster.

Werkgroep Materialen: Timon Angenent, Patrick Albach & Volkert Slagter
De heren van de werkgroep Materialen regelen alle benodigde materialen en zaken hieromheen. Zij zorgen er onder andere voor dat de tenten in de juiste opstelling op het veld komen te staan en dat de elektriciteit en apparatuur georganiseerd is. Maar zij regelen ook de kartonnen dozen en pallets waarmee de kinderen flink kunnen bouwen.

Werkgroep Administratie, Communicatie & Sponsoring: Anja van Hout, Ivar van Sonsbeek, Janine Schoeman, Linda Dirks & Zeynep Erdogan
De Administratie & Communicatie-werkgroep regelt onder andere de aanmeldingen, het ontwikkelen van het informatieboekje, het beheren van de social mediakanalen en de website, het beantwoorden van alle vragen én het benaderen van de sponsoren. Ook onderhouden zij de contacten met de vrijwilligers.

Werkgroep Keuken: Anne van Oosten & Joyce van Laar
Anne en Joyce zorgen voor het drinken voor de vrijwilligers en de lekkere snacks die de kinderen op het kamp krijgen.

Werkgroep Survival: Martijn Heidemans, Marcel Dekker & Maren Tinselboer
Het hoogtepunt voor de kinderen van groep 7 & 8 is de survival op maandag en dinsdag. Deze werkgroep zorgt ervoor dat deze kinderen een ervaring beleven die ze nooit meer zullen vergeten!

Werkgroep Activiteiten: Annet Bessels, Franciska Dekker, Joyce van Laar, Martijn Gerretsen, Monique Smit & Nicole Wolbrink
Last, but not least: de werkgroep Activiteiten laat hun creativiteit de vrije loop en bedenkt en organiseert de leukste activiteiten om er voor de kinderen een onvergetelijke week van te maken.


Enthousiast geworden? Kom bij de organisatie!

Ook enthousiast geworden? We kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken. Als vrijwilliger in een werkgroep ben je voorafgaand en tijdens het kamp bezig met het opzetten en uitvoeren van het Zomerdagkamp. Van januari tot aan het kamp vergaderen we ongeveer één keer per zes weken. Daarnaast vergaderen de werkgroepen individueel ook nog. Er is tevens een kerngroep waarin één persoon van elke werkgroep is vertegenwoordigd. Zo zorgen we voor samenhang en werken we toe naar een fantastische nieuwe editie!

Iedereen ouder dan 18 jaar kan/mag deelnemen. Wil je bijdragen aan de organisatie van het kamp of meer informatie? Leuk! Mail dan naar: zdkschalkhaar@gmail.com.